Reference Case: Interfood NL

Zuivelhandelaar Interfood implementeert Arantys

Interfood is een toonaangevende multinational in de handel van industriële zuivelproducten, zoals melkpoeders, boter en zuiveleiwitten. Interfood levert aan zuivel- en voedingsmiddelenfabrikanten over de hele wereld.

Interfood-arantys

Interfood is aanwezig in alle continenten met 16 kantoren. Elk kantoor werkte met een ander ERP systeem. Om concurrerend te zijn in de markt wordt gefaseerd één nieuw ERP systeem ingevoerd in alle Interfood kantoren om de dagelijkse werkzaamheden van Interfood te ondersteunen. Met de implementatie van Arantys kunnen bedrijfsprocessen wereldwijd op elkaar worden afgestemd. Dit garandeert efficiëntie en kwaliteit en houdt het IT-landschap up-to-date, snel en betrouwbaar.

Oracle JD Edwards Voor Commodity Traders

Om deze doelstellingen te bereiken heeft Interfood Arantys geïmplementeerd: Een volledig geïntegreerde CTRM & ERP-oplossing, ontwikkeld voor Commodity Traders. In deze video legt Ran Panday, Global IT Director bij Interfood, uit hoe de organisatie profiteert van real-time inzicht in posities, effectieve matching van verkoop- en inkoopcontracten, efficiënte logistieke processen en financiële diensten.

Geïnteresseerd in deze oplossing?

Wilt u meer weten over Arantys? Neem vandaag nog contact op met Bart Dix en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw organisatie.

Ons adres
De Beek 7
3871 MS Hoevelaken
Nederland

Postbus 208
3870 CE Hoevelaken
Tel.: +31 (0)33 2471599
Email: info@arantys.nl

© 2022 Arantys  –  KvK: 32073161 Amersfoort